Tulosta

Kasvispata

Hauduttamalla wok-pannulla tai kattilassa, jossa on vähän öljyä ja vettä. 
Sopii esim. papujen, papupihvien, riisin, pastan, perunan kanssa. 

Ruokalaji Lisäke
Valmistusaika 10 minutes
Keittoaika 20 minutes
Yhteensä 30 minutes

Ainesosat

  • kotimaisia juureksia, porkkanaa, sipulia, kaalia
  • bataattia
  • oliiviöljyä
  • suolaa/herbamare-yrttisuolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuori kasvikset

  2. Silppua, suikaloi, raasta ainekset 

  3. Pane wok-pannun tai kattilan pohjalle hiukan oliiviöljyä ja vettä. 
    Lisää kasvikset. 
    Lisää hiukan suolaa ja mausteita maun mukaan. 

  4. Hauduta kannen alla. Älä päästä vettä loppumaan. 

Huom

Kypsennysaika on kannen alla lyhyt, n.15-20 min. ja levy keskilämmöllä, sen verran että höyryä muodostuu. Yhdistelemällä erilaisia kasviksia saadaan erilaisia makuja.