Elämä terveeksi rakkaudella -konsertti La 22.4.


Kuusamon ETRA ry järjestää Elämä Terveeksi Rakkaudella -konsertin. Teema ”Elämä Terveeksi Rakkaudella” on ETRAn uusi motto, jota myös Kasvisravintola Karpalo toteuttaa käytännössä herkullisen, terveellisen ja huolella valmistetun ruoan muodossa.
Kitaristi, muusikko Vesa Nurminen on luokanopettaja, jolle musiikki on erityisen lähellä sydäntä. Nurmisen muusikonpolku alkoi Naantalin musiikkikoulussa viulutunneilla, minkä jälkeen hän on tutustunut useisiin soittimiin niin työn kuin harrastuksen merkeissä. Esiintyjänä hänellä on parin vuosikymmenen kokemus erilaisissa kokoonpanoissa.
Viimeisen puolentoista vuoden aikana Nurminen on tallentanut kitara- ja lauluversioita häntä koskettaneista kappaleista YouTube-kanavalleen ja esiintynyt trubaduurina.

Nurminen esiintyy Kuusamon adventtikirkossa (Kitkantie 37, 93600 Kuusamo) la 22.4. klo 14. Konsertissa kuullaan illan teemaan ”Elämä terveeksi rakkaudella” liittyviä versioita tutuista kotimaisista kappaleista. Luvassa on mm. Pekka Simojoen, Juha Tapion ja Petri Laaksosen lauluja. Niitä voi kuunnella myös Nurmisen YouTube-kanavalla.
www.vesanurminen.fi

Ennen konserttia klo 13 on tarjolla kasvislounas Kasvisravintola Karpalossa. Lounaan hinta 10 €. Voi tulla myös vaan syömään, ilman että jää konserttiin.
Konsertissa vapaaehtoinen kolehti muusikon tukemiseksi.
Vesa Nurminen on suunnitellut keikkakiertuetta yhteistyössä ETRA-liiton kanssa ainakin seuraaville paikkakunnille.

25.5.2017 Helsinki
10.6.2017 Kajaani