Ruokalista Viikko 16 16.4- 20.4.2018 Ma-Pe 11.00-15.00
Ma
Hapankaalikeitto G
Tofu-ratatouille G, täysjyväriisi G
Jälkiruoka: Granaattiomena-inkivääri-marengit G
Ti
Tomaatti-kurkkukeitto K
Punajuuri-härkäpapupihvit G, viherkastike G,
metsäsienirisotto G,S
Jälkiruoka: Mesimarja-karpalokiisseli G
Ke
Paprika-tahinikeitto G
Mungpapudahl G, kasvispihvit G, kurkkuraita G,S, hirssi G
Jälkiruoka: Lakritsa-kaakaosmoothie G,S
To
Basilika-hernessosekeitto G
Kookoksinen pähkinä-linssikiusaus G
Jälkiruoka: Inkiväärikeksi G
Pe
Kasviskeitto G
Porkkana-hernepihvit G, tomaattikastike G,S, uuniperunat G
Jälkiruoka: Gluteeniton vanilja-kookoskakku
Buffet 10,50€ Lounas ilman keittoa 9€
G= gluteeniton S= sisältää soijaa
(G)= pyydä gluteeniton keittiöltä.
K= sisältää kauraa, muuten gluteeniton.