Tervetuloa


Kasvisravintola Karpalo tarjoilee lounasta ma-pe 11.00-15.00. Ruoanvalmistuksessa käytämme paljon villiyrttejä ja suosimme kotimaisia raaka-aineita.

Karpalon ideana on tarjota mahdollisimman luonnonmukaista ja terveellistä kasvisruokaa. Valmistamme ruoan alusta asti itse tuoreista raaka-aineista, kesäaikaan saamme raaka-aineet suoraan luonnosta tai Karpalon omalta kasvimaalta. Kasvisravintola Karpalo on toiminut Kuusamon keskustassa 30.12.2012 lähtien.

Buffetlounas on monipuolinen ja värikäs. Siihen sisältyy runsas salaattipöytä, lämmin ruoka, keitto, leivät ja juomat sekä haudutettu tee ja jälkiruoka. Huomioimme erityisruokavaliot. Joka päivä tarjolla gluteeniton vaihtoehto sekä kaikki ruokamme on munatonta ja maidotonta, täysin kasviperäistä.

 

Ymmärrämme että kasvisruoka on yksi tärkeimmintä terveyden avaimista yhdessä liikunnan kanssa. Suositeltava liikunnan määrä on 10 000 askelta per päivä. ( Askelmittareita saatavana Karpalosta edulliseen hintaan 22 €/kpl ) Tutustu myös Terveysprojekti Karpalon kotisivuihin.