Vegaaninen munavoi


 

Vegaaninen munavoi

Mikä olisi parempaa karjalanpiirakan päällä kuin vegaaninen munavoi (n. 5 dl) eli kikherne-tofulevite

Ruokalaji Jälkiruoka
Ruokavalio sopii vegaaneille
Valmistusaika 10 minutes

Ainesosat

  • 1 prk/250g esikypsennettyjä kikherneitä
  • 1 pkt/250g tofua
  • 140 g margariinia
  • ½-2 tl suolaa*
  • persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Valuta ja huuhdo esikypsennetyt kikherneet

  2. Murskaa haarukalla pienemmäksi

  3. Valuta myös tofu ja murskaa haarukalla pienemmäksi

  4. Yhdistä kaikki aineet. Mausta maun mukaan.

  5. Tarjoile esim. vegaanisten karjalanpiirakoiden kanssa.

Huom

* suolaksi voi käyttää tavallista suolaa tai jos haluaa samanlaisen maun voi käyttää ns. mustaa suolaa, jossa on kananmunantyyppinen rikkipitoinen maku. Mustaa suola löytyy vegekaupoista tai aasialaisista kaupoista. 

Karpalossa on ollut useamman kerran joulupöydässä tarjolla vegaanisia karjalanpiirakoita ja vegaanista munavoita.

 

Kiitos reseptistä
http://huonovalorumakattaus.blogspot.fi/2013/06/kikherne-tofu-margariinilevite-eli.html