Harjoittelijaksi Kasvisravintola Karpaloon


Kasvisravintola Karpalo etsii työharjoittelijoita.
Tarjoamme
– näköalapaikan terveellisen ja maukkaan kasvis- ja vegaaniruoan valmistukseen ainutlaatuisessa ravintolassa.
– säännölliset työajat lounasravintolassa ma-pe, viikonloput vapaaksi.
– Hyvämaineisen ravintolan jonka asiakkaina kiitollisimmat turistit ja mukavimmat kanta-asiakkaat.
– Wild Food Kuusamo – villiruoka – kasvisravintolan
– kristillisiin arvoihin ja terveellisiin elämäntapoihin perustuvan toimintaympäristön.
– Kaupan ravintolan yhteydessä
Mitä odotamme sinulta?
– kiinnostusta terveellisen ja maukkaan kasvisruoan valmistukseen.
– opintoja keittiöalalta(kokki, suurtalouskokki, diettikokki).
– rauhallista ja kohteliasta asiakaspalveluasennetta
– paineensietokykyä ja joustavuutta vaihtelevissa asiakasmäärissä.
–  tiskaustaitoja ja hygienisia työtapoja
– gluteenittoman ja muiden diettiruokavalioiden huomioimista.
– omavalvontaosaaminen, hygieniapassi.
Eduksi katsotaan
– kokemus ravintolakeittiöstä
– kassan käyttö ja taloudellinen ajattelu
– kiinnostus villiruon valmistukseen villiyrteistä ja kasviksista.
– kiinnostus terveydestä, terveellisestä ruoasta, elintavoista
– kokemus kasvisruokakurssien pitämisestä.
– Kaupan tuotteiden varastohallinta
– ATK-taidot. viestintätaidot, SoMe, Lounaslistan päivitys nettiin(WordPress).
– Tiedotus/markkinointitaidot

Sopii erityisesti

  • Kokkiopiskelijoille
  • Suurtalouskokkiopiskelijoille
  • Diettikokkiopiskelijalle
  • Luonnonvara-alan opiskelijoille.
Paikka vapautuu
Elokuussa 2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

 
Karpalon sesonkiajat on talvella helmikuu-huhtikuu ja kesällä heinä-elokuu sekä joululoma.
Työharjoittelu voi ajoittua myös muille ajoille, esim. lomittamaaan alkukesästä tai joululomalle.
Yli 3 kuukaudeksi tehtävään valittua henkilöä pyydetään esittämään rikosrekisteriote henkilön luotettavuuden arvioimiseksi. 
 
Hakemukset osoitetaan:
Kuusamon ETRA ry
Paavo Hautala
Kitkantie 37, Kuusamo 
Yhteydenotot
Paavo Hautala puh 0408474582