Viikko 10 5.3- 9.3.2018 Ma-Pe 11.00-15.00


Ma

Kasviskeitto K
Valkosipuli-sipuliperunasuikaleet G
Härkis-kaurapihvit, tomaattinen papu-kasviskastike G
Jälkiruoka: puolukkavispipuuro, vispikerma (G)

Ti
Maapähkinä-linssiporkkanakeitto G
Papu-maissirisotto G, kaalipata G,
Jälkiruoka: Banaani-riisiherkku G, hedelmäsalaatti G

Ke
Tofu-nokkos-lehtikaalikeitto G
Uunijuurekset G, Soijapapu-punajuurimureke, yrttijogurttikastike
Jälkiruoka: kakkua (G)

To
Tomaatti-pastakeitto
Linssidahl G, raitakastike G,S, hirssi G
Jälkiruoka: taateli-kaurapallot

Pe
Kermainen hapankaalikeitto G
Härkäpapu-punajuuripihvit G, viherkastike G, sienirisotto K
Jälkiruoka: Kahvi-suklaakakkua

Buffet 10,50€ Lounas ilman keittoa 9€  Keitto+salaatti 8€
G= gluteeniton S= sisältää soijaa
(G)= pyydä gluteeniton keittiöltä.
K= sisältää kauraa, muuten gluteeniton.

Karpalon kaikki ruoat on vegaanisia. Ruoanvalmistuksessa ei käytetä eläinkunnan tuotteita. Poikkeuksena hunaja teepöydästä erikseen saatavana.